Mapa web Contacte Cercador

ES RESTABLEIX EL TRÀNSIT A LA TV-3454 ENTRE AMPOSTA I DELTEBRE

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha restablert el trànsit aquesta tarda al tram de la carretera TV-3454 entre Amposta i Deltebre tallat des de dilluns, un cop finalitzats els treballs que han permès reparar la cavitat detectada i restituir el paviment.
(19.05.2011)

El passat dilluns 16, aquest tram a l’altura del quilòmetre 5,6, va quedar tancat per motius de seguretat, després de detectar una cavitat a la base de la carretera TV-3454 entre Amposta i Deltebre, a conseqüència d’una fuita en una derivació del canal de l’esquerra del Delta. Així, els vehicles es van desviar les rutes alternatives per accedir a Deltebre des d’Amposta: la T-340 (carretera de l’Aldea a Deltebre), la TV-3406 i el nou pont sobre l’Ebre entre Sant Jaume d’Enveja i Deltebre.

Ara, aquest tram s’ha reobert al trànsit un cop finalitzats els treballs de reparació necessaris per restituir-lo al seu estat original. En aquest sentit, s’han renovat els elements de canalització d’aigua que discorren transversalment a la carretera en aquest punt i s’ha estès una nova capa de paviment.

Destaquem